Pannenkoekenparadijs Restaurant, terras & meer
Speelparadijs Midgetgolf & speeltuin
Reinalda Venue Evenementen & zalenverhuur
Sport Tennis- & Padelbanen

Nieuwjaarsparty: The ultimate ABBA Experience

11 januari 2025 / 19:00 - 00:00u.

Het nieuwe jaar gaan we op 11 januari inluiden met deze spectaculaire ABBA Experience beleving! Beleef de ABBA spirit zoals je nog nooit eerder meegemaakt hebt. En als klap op de vuurpijl wordt de avond afgesloten door niemand minder dan Mike Peterson!

Informatie & ticketverkoop

Waar: Reinalda Venue (Pannenkoekenparadijs Haarlem)
Zaal open: 19.00 uur
Tickets: € 59,55 (incl. fee)
Ticketverkoop: Eventix

Volg ook onze Facebookpagina en Instagrampagina om altijd op de hoogte te blijven.

ABBA Experience

ABBA Experience is een top-act binnen de wereld van tribute bands en de allereerste in Nederland die een dergelijk eerbetoon aan de succesvolste glitterrockband ooit uit Zweden bracht.

Net als veel tributebands, is ABBA Experience ontstaan uit een project dat tot een eenmalig concert had moeten leiden. Echter het succes was dermate groot dat de gelegenheidsformatie transformeerde tot een band die inmiddels al jaren bijzonder succesvol aan de weg timmert. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en zelfs tot aan Scandinavië is ABBA Experience inmiddels een vaste waarde geworden.

De unieke herkenbaarheid van het legendarische repertoire van ABBA kenmerkt zich door enorme muzikaliteit en loepzuivere, vaak meerstemmige, zang. De zes super enthousiaste topmusici weten deze typische ABBA kenmerken perfect over te brengen. Verbazing en vooral een onvergetelijke avond is hiermee voor alle ABBA fans gegarandeerd!

Laat je grijpen door de energie van ABBA Experience en de onweerstaanbare sound van Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid.

Mike Peterson

Met een passie en liefde voor muziek, onderscheidt Mike Peterson zich in de Nederlandse muziekwereld. Zijn warme stem en meeslepende performances maken hem geliefd bij jong en oud.

Een bijzonder nummer dat hij heeft opgenomen, geschreven door Alain Clark en Glen Faria, is in feite een diepgaande reflectie van zijn eigen leven. Het lied vertelt over de speciale plekken waar hij vroeger met zijn vader kwam. Met dit nummer, “Nog één keer”, hoopt Mike dat mensen die een dierbare hebben verloren er kracht en steun uit kunnen halen.

Het optreden met de Toppers in 2022, blijft een van de meest memorabele momenten in zijn carrière. De mogelijkheid om als soloartiest tijdens de 13 shows op te treden, maakt hem bijzonder trots.Mike koestert zijn band met zijn fans. Hij waardeert hun steun en gelooft dat het totale plaatje van muziek en persoonlijkheid de sleutel is tot een blijvende band met hen. Mike’s advies aan jonge artiesten is eenvoudig maar krachtig: blijf trouw aan jezelf, zorg voor je stem, waardeer je fans en laat je niet te veel beïnvloeden door anderen.